JBI A/S DOKUMENTERET KVALITET OG GODT HÅNDVÆRK
Stans
Buk
Svejs
Værksted
Buk billede

Buk

Buk i op til 5 meters længde

JBI A/S har mange års erfaring i pladebuk, både som underleverandør og som rådgiver. Det betyder, at din ordre altid bliver leveret til tiden og i den aftalte kvalitet.

Vores 6-aksede kantpresse giver optimale muligheder for præcise og ensartede buk i op til 5.000 mm lange plader.

Vi bukker profiler i aluminium, sort stål og rustfrit stål efter dine mål og ønsker, og kan tilbyde efterfølgende overfladebehandling hos en af vores dygtige samarbejdspartner. 

Vores produktion håndterer både store og små serier.
Produktionen er desuden sammensat til hurtig opstilling, hvilket sikrer lavere opstartsomkostninger og kort leveringstid ved mindre serier og akutte opgaver.

Vi kan levere emnerne pakket og delmonteret efter individuelle ønsker og behov.

Ursviken 6-akset kantpresse

  • 5.000 mm afstand mellem gavle
  • 6 akser
  • 320 tons tryk
  • Pladeløft 
  • Kassehøjde op til 280 mm. 

Vores kantpresse har ekstra slaglængde og er bestykket med værktøjsforlængere, hvilket betyder, at den er særligt anvendelig til bukning af kasser og emner med høje ombuk.

 

Dygtige håndværkere, ganske enkelt
JBI A/S er nemme at samarbejde med; de har styr på logistikken og er altid meget lydhøre overfor vores ønsker, hvilket betyder at de altid leverer den aftalte kvalitet til den aftalte tid.
Fleksible, punktlige og positive
Vi oplever JBI A/S som en kompetent og troværdig samarbejdspartner, der har styr på tingene og prioriterer planlægning og en tæt dialog højt - og altid med en yderst positiv indstilling til samarbejdet.
Kontakt JBI A/S
Kontakt os i dag på
tlf. 6473 3959

Se mere