Industri

Vi producerer altid i.h.t. jeres specifikationer og med kort leveringstid og konkurrencedygtige priser. Vi leverer i både stål, rustfrit stål og aluminium. 

JBI AS/ har siden år 2000 være dedikeret underleverandør til et bredt udvalg af kunder i industrien. 

Vi kan stå for alt fra et enkelt komponent til den totale leverance. 

Vores mange in-house processer sikrer at vi ud over at kunne udføre mange forskellige typer opgaver også altid kan reagere hurtigt når behovet opstår.  

Vores virksomhed er kendetegnet ved langvarige kunderelationer, høj leveringssikkerhed og lav fejlprocent - foruden altid konkurrencedygtige priser.

Vi leverer bearbejdede komponenter til forskellige brancher, bl.a. vindmølleindustrien, byggeriet, landbrug, industri og miljø/forureningsbekæmpelse.

Fokus på din opgave
JBI A/S er en dedikeret underleverandør, hvilket betyder, at din opgave altid har fuld fokus hos os.  Vi udfører opgaver efter vores kunders specifikationer, og fungerer desuden som sparringspartner når nye idéer skal konverteres til løsninger. 

Fleksibelt workflow og stor kapacitet
Hos JBI A/S har vi en stor viden og mange års erfaring om forarbejdning af aluminium og stål, som vi meget gerne deler ud af, når en opgave skal løses bedst muligt. 
Vi tilbyder bl.a.

Vores maskinpark har kapacitet til både store og små serier. Hele produktionen er sammensat til hurtigt opstilling og håndtering af mindre serier, hvilket kommer vores kunder til gode i form af lave opstartsomkostninger.

Produktionen kører i flerholdsskift, hvilket sikrer kort leveringstid på ad-hoc-opgaver.

Lagerføring af komponenter og halvfabrikata sikrer hurtig færdiggørelse og en fordelagtig leveringstid på komplekse emner.

Et stærkt netværk kommer dig til gode
JBI A/S har et tæt og mangeårigt samarbejde med andre underleverandører, som supplerer vores kompetencer. Dette stærke netværk sikrer, at vi kan levere mere komplekse emner af høj kvalitet til vores kunder - med kort leveringstid.