PROFIL

Lad vores kvalitet blive en del af dit varemærke

JBI A/S blev grundlagt i år 2000, og er siden vokset til en moderne virksomhed med en fast stab på 15 dygtige medarbejdere og 2.100 m2 produktionsareal. 
Vores virksomhed er kendetegnet ved langvarige kunderelationer, høj leveringssikkerhed og lav fejlprocent.

Vi leverer bearbejdede komponenter til forskellige brancher, bl.a. vindmølleindustrien, byggeriet, landbrug, industri og miljø/forureningsbekæmpelse.

Fokus på din opgave
JBI A/S er en dedikeret underleverandør, hvilket betyder, at din opgave altid har fuld fokus hos os.  Vi udfører opgaver efter vores kunders specifikationer, og fungerer desuden som sparringspartner når nye idéer skal konverteres til løsninger. 

Vi lægger vægt på, at vores kunder altid opnår en hurtig og præcis levering til konkurrencedygtige priser.

Fleksibelt workflow og stor kapacitet
Hos JBI A/S har vi en stor viden og mange års erfaring om forarbejdning af aluminium og stål, som vi meget gerne deler ud af, når en opgave skal løses bedst muligt. 
Vi tilbyder bl.a.

• Robotsvejste emner med stor kompleksitet og små tolerancer
• Overflade-/efterbehandling udført af faste samarbejdspartnere
• Fremstilling efter individuelle specifikationer og krav
• Delmontering af emner
• Emner pakket og mærket efter individuelle ønsker
• Præcis levering til tiden

Vores maskinpark har kapacitet til både store og små serier. Hele produktionen er sammensat til hurtigt opstilling og håndtering af mindre serier, hvilket kommer vores kunder til gode i form af lave opstartsomkostninger.

Produktionen kører i flerholdsskift, hvilket sikrer kort leveringstid på ad-hoc-opgaver.

Lagerføring af komponenter og halvfabrikata sikrer hurtig færdiggørelse og en fordelagtig leveringstid på komplekse emner.

Et stærkt netværk kommer dig til gode
JBI A/S har et tæt og mangeårigt samarbejde med andre underleverandører, som supplerer vores kompetencer. Dette stærke netværk sikrer, at vi kan levere mere komplekse emner af høj kvalitet til vores kunder.

Velkommen hos JBI A/S.